Slide

За нас

Кои сме ние?

В AdverThink, предлагаме услуги в сферата на дигиталния маркетинг и уеб дизайна. Заедно тези услуги ще подобрят дигиталното представяне на Вашия бизнес и ще Ви помогнат да достигнете своя таргет потребител. Това ще Ви позволи с по – малко разход на средства и по – малко време отделено на маркетинга да постигнете по-добри резултати и да се фокусирате върху своя бизнес. 

nashata viziq

Нашата визия

Да улесним начина, по който компаниите от различни индустрии достигат до своите клиенти и им представят услугите и продуктите си чрез иновациите в маркетинга и новите технологии

Нашата мисия

Да помогнем на бизнеса да открие и достигне до своя таргет потребител, да разбере неговите нужди и да общува с него по по – ефективен начин, чрез подходяща стратегия за дигитален маркетинг.

Как работим?

Всяка една от услугите, които предлагаме е персонализирана, за да отговори на специфичните нужди на нашите клиенти . Извършваме цялостен анализ на уебсайта и конкуренцията в съответната индустрия на базата на който формулираме стратегия. В онлайн маркетинга няма универсално решение за всички, така че ние ще създадем стратегия, подходяща за Вашия бизнес и за Вашата настояща ситуация.

Фокусираме се върху показателите, които са от значение за нашите клиенти – нови клиенти, нови реализации и нови продажби. Съвременният маркетинг изисква цялостен подход, а с нашите услуги се стараем да обхванем всичко – от създаването на сайт за Вашия бизнес и оптимизацията му  до популяризиране на бранда Ви в търсачки и социални медии.