Slide

Нашите Проекти

Клиентите, които ни се довериха

Сайт на комплекс от 60 къщи близо до Прага

Изграждане на сайт с интерактивна карта

“Košťany-Teplice Housing complex” е комплекс от 60 къщи, намиращ се близо до Прага. Целта на сайта е да предостави възможно най – пълна информация за комплекса и да позволи на посетителите бързо и лесно да открият своя нов дом. За целта сме изработили интерактивна карта на комплекса. Сайтът е двуезичен.

Инвеститорът на комплекса е строителна компания с над 15 години опит  и повече от 300 реализирани проекта.

Сайт на жилищен комплекс ELYSIA GREEN

Изграждане на сайт с интерактивна карта

“Elysia Green” е комплекс, състоящ се от 4 сгради на по 10 етажа. Целта на сайта е да предостави възможно най – пълна информация за комплекса и да позволи на посетителите бързо и лесно да открият своя нов дом. За целта сме изработили интерактивна карта на комплекса, която позволява на посетителите на сайта да добият по – ясна представа за жилищата в комплекса и тяхното разположение.

Компания за изграждане на фотоволтаични централи "ВИА ЕЛЕКТРИК"

Изграждане на сайт, избор на домейн

Компания “ВИА ЕЛЕКТРИК” предлага на своите клиенти оптимални решения при проектиране, доставка, изграждане, въвеждане в експлоатация и поддръжка на фотоволтаични системи.

Клиентът искаше да дигитализира бизнеса си като изгради уебсайт и представи услугите, които предлага. Следващият етап от съвместната ни работа включва оптимизация на сайта за търсачки чрез добавяне на ново съдървание и реклама в Google Ads.

Студио за интериорен дизайн "Moega Studio"

Изграждане на нов сайт, смяна на домейн, ново име на бранда

“Moega Studio” е студио за интериорен дизайн в град Варна, предлагащо изговянето на дизайни за жилища, заведения, ресторанти и хотели.  

Клиентът искаше изцяло да промени дигиталното присъствие на бизнеса си чрез смяна на името на бранда, нов домейн и промяна на уебсайта. Направихме и миграция от стария домейн към новия, за да не се изгуби трафика от предишния домейн.  Изградихме изцяло нов сайт, с по – добър дизайн, оптиизирахме съдържанието, навигацията, създадохме нови страници за всяка конкретна услуга, която предлага компанията.  

Строителна компания "Беско Строй"

Обновяване на уебсайт и оптимизация

“Беско Строй” ЕООД е строителна компания в град Варна, предлагаща изпълнение на груб строеж, окачени и контактни фасади, монтиране на външна топлоизолация.

Прехвърлихме сайта на нова платформа и изцяло променихме дизайна. Оптиизирахме съдържанието и навигацията, създадохме нови страници, за да представим по – добре услугите, които предлага компанията.  Продължаваме с SEO оптимизацията на сайта всеки месец.

Сайт на сграда "Елисия Гардън"

Изграждане на уебсайт

“Елисия Гардън” е нов жилищен комплекс, намиращ се в к.к. “Св.св. Константин и Елена”. Целта на сайта е да предостави възможно най – пълна информация за комплекса и да позволи на посетителите бързо и лесно да открият своя нов дом.

Строителна компания "Сити Билдинг"

Изграждане на уебсайт и оптимизация

“Сити Билдинг” ООД е една от водещите строителни компании в град Варна. Реализирала е едни от най – луксозните хотели, строени през последните години в региона : Вила Чинка и “Астор Гардън”.  Портфолиото с реализирани проекти на компанията включва и множество жилищни сгради и комплекси, както и индустриални сгради. 

Изцяло обновихме сайта на компанията като направихме промени в структурата, обновихме съдържанието, добавихме нови страници и го оптимизирахме за търсачки. В резултат на направените промени се увеличи броя на посещенията и запитванията, тъй като сайтът вече се класира нa първа страница в резултатите на Google по ключови думи като ” строителни компании варна”, “строителна фирма варна” и т.н. 

Сервиз за мотори "Gas Junky Motorcycles"

Изграждане на уебсайт

“Gas Junky Motorcycles” Ltd. е сервиз за мотори в град Челтнъм, югозападна Англия. Сервизът предлага пълен пакет услуги: от ремонт и технически преглед за мотори до персонализиране и подобрения по мотора, според желанията на клиента. Въпреки, че компанията е сравнително нова, се е превърнала в предпочитан сервиз на много от местните жители, доказателство за което са и множеството положителни ревюта в Google и социалните мрежи.

Сайтът на компанията се нуждаеше от цялостно обновяване както в дизайна така и в част от структурата.  Добавихме и нови страници, за да представим възможно най – точно услугите, които се предлагат.  

Etsy магазин "PSNessShop"

Рекламана кампания

“PSNessShop” предлага ръчно изработени картички и стикери на любителите на handmade продукти в Etsy. В PSNessShop можете да откриете голямо разнообразие от артикули за всеки повод, с които да изненадате и зарадвате своите близки по цял свят. Над 2000 души вече са споделили в ревюта, своите положителни впечатления от направените поръчки. 

Ние създаваме рекламни кампании във Facebook за разични празници и промотираме нови продукти. Създали сме и емейл лист, с клиенти които са заявили желание да получават известие за промоции и отстъпки. Периодично правим имейл кампания и им изпращаме промо кодове за отстъпки, с които могат да купят изгодно ръчно изработени кртички за своите близки и познати.